Please specify the Content Block to use as a top drawer content in Theme Options
battery-768×432-1

آیا با تعمیر باتری ماشین آشنا هستید؟ آیا می‌ دانید چگونه می‌ذتوان باتری‌ ها را احیا و تعمیر کرد؟ انواع باتری خودرو معمولاً دارای عمر مفید مشخص و معینی هستند و پس از این مدت نیاز به تعویض دارند، اما گاهی مواقع می‌ توان آنها را احیا کرده و مجدداً استفاده نمود، به این ترتیب پیشنهاد می‌ کنیم اگر دچار خرابی یا هر گونه مشکل دیگری در باتری خودرو شدید، پیش از آن که اقدام به تعویض کنید، سعی کنید آن را احیا کرده و مدت زمان دیگری نیز از آن استفاده کنید. در این حالت در هزینه‌ ها نیز صرفه‌ جویی کرده‌ اید. در این مقاله تعمیر باتری ماشین و نحوه احیای آن را بررسی می‌ کنیم.

خدمات مشهد باطری :باتری سیار در مشهد

 4 روش تعمیر و احیا باطری ماشین

برای احیا کردن باتری ماشین و استفاده مجدد روش‌ های مختلفی وجود دارد که به صورت جداگانه چند نمونه از رایج‌ ترین این شیوه‌ ها را بررسی می‌ کنیم:

روش اول

یکی از روش‌ های رایج احیا و تعمیر باتری این است که اگر باتری خودرو اسیدی می‌ باشد، ابتدا باید ۶ عدد درب آن را باز کنید، سپس اسید آن را کاملاً تخلیه کرده و با استفاده از محلول آب و جوش شیرین صفحات و قسمت داخل باتری را تمیز کنید، به طوری که محلول مورد نظر به جای اسید به مدت نیم ساعت در داخل باتری بماند و در نهایت آن را تخلیه کنید .

حال می‌ توانید اسید استاندارد باتری با ۱۲۵۰ درجه را داخل آن بریزید و به مدت ۲۴ ساعت باتری را زیر شارژ بگذارید، پس از این مدت باید باتری را حدود ۱۵ دقیقه برای خودرو قرار دهید و استارت بزنید، اگر خودرو شما روشن شد، به این معناست که باتری احیا شده است و می‌ توانید از آن استفاده کنید.

محصولات مشهد باطری :نمایندگی باطری کارپیل در مشهد

روش دوم

اگر باتری خودرو شما از نوع اتمی است، در این حالت باید ابتدا آن را کاملاً دشارژ کنید، به طوری که باتری به طور کامل تخلیه شده و ولتاژ برق در آن به صفر برسد. برای این کار می‌ توانید از انواع مصرف کننده‌ های برقی از جمله لامپ ۱۲ ولت بهره بگیرید.

یعنی لامپ را به باتری متصل کرده و اجازه دهید که باتری به طور کامل تخلیه شود، اگر لامپ خاموش شود به این معناست که باتری تخلیه شده است، سپس باتری را شارژ کنید، اما شارژ کردن باید با احتیاط بالایی انجام شود، چون در این نحوه شارژ کردن احتمال دارد قطب‌ ها معکوس شده و باتری به طور کامل از بین برود.

به همین دلیل جهت شارژ آمپر کم را انتخاب کنید و به مدت ۲۴ ساعت باتری را در زیر شارژ قرار دهید، البته فراموش نکنید که هر ساعت یک بار باید دمای باتری را به طور دقیق کنترل کنید تا داغ نشود، چون هر زمان که داغ شده باشد باید شارژر آن را جدا کرده و اجازه دهید باتری خنک شود، سپس به طور مجدد کار شارژ را انجام دهید.

حتی برای اطمینان بیش تر می‌ توانید باتری را در داخل یک ظرف آب خنک قرار دهید، سپس عمل شارژ را به پایان برسانید، چون باتری به هیچ وجه نباید داغ شود. پس از ۲۴ ساعت آن را از شارژ خارج کرده و بر روی خودرو قرار دهید، حال استارت بزنید، اگر خودرو روشن شود به این معنا است که باتری احیا شده است.

روش سوم

یک روش رایج جهت احیا کردن هر دو نوع باتری اتمی و اسیدی وجود دارد که با جرات می‌ توان گفت از بهترین روش‌ های شارژ و احیای باتری می‌ باشد. در این شیوه از نمک منیزیم سولفات استفاده می‌ کنند، یعنی ابتدا درب‌ های باتری اسیدی را باز کرده یا اگر باتری اتمی است، قسمت روی باتری را به آرامی سوراخ کرده و و در ۶ قسمت سوراخ‌ های ریزی ایجاد کرده و سپس با یک سرنگ مقدار کمی از اسید داخل باتری را خارج می‌ کنند. پودر منیزیم سولفات را با آب مقطر به خوبی مخلوط کرده و به همان اندازه که اسید از باتری خارج کرده‌ اند، از این محلول به داخل باتری تزریق می کنند، سپس روی باتری را به خوبی می بندند. اجازه دهید ۲۴ ساعت باتری در زیر شارژ بماند، پس از این مدت آن را بر روی اتومبیل خود نصب کرده و استارت بزنید، اگر اتومبیل روشن شود به این معناست که احیای آن به درستی انجام شده است.

البته کلیه روش‌ های احیا باتری به صورت صد در ثد نیستند و این امکان وجود دارد که از شارژ کردن آنها نتیجه نگیرید، به این ترتیب باید باتری را با یک باتری سالم تعویض کنیم اما معمولاً ۸۰ درصد مواقع اگر باتری به طور کامل معیوب نشده باشد، می‌ توانید از شارژ کردن آن جواب مثبت بگیرید. به بیانی زمانی شما می‌ توانید نتیجه مثبت را به دست بیاورید که صفحات باتری از سمت داخل قطع نشده نشده و تنها سولفاته شده باشند.

پیشنهاد مطالعه: راهنمای جامع برای تشخیص مشکلات باتری و رفع آنها

نتیجه‌ گیری

در این مقاله احیا و تعمیر باتری خودرو و روش‌ های رایج برای این کار را بررسی کردیم. این روش‌ ها به صورت نسبی هستند و در صورتی که صفحات داخل باتری‌ ها قطع نشده باشند، می توان از آن ها جهت استفاده مجدد باتری استفاده کرد، اما در غیر این صورت نیاز به تعویض مجدد باتری خواهید داشت. در سایت مشهد باتری بیش تر با روش‌ های احیا و تعمیر باتری خودرو آشنا شوید.

یک دیدگاه بگذاریددیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *